TEKSTESHQIP

Klinti Çollaku
Si T'ja Bojm' Na
Lyrics

Si u lidhëm ti e un
Njani tjetrin si durum
Bonim bum bum bum burubum

Sa u puthëm u përlam
Ama natën keq s`e lam
Bonim bam bam bam barabam

More ment e mija
Ma kish thon shoqnia

Grindu ti e grindu un`
Ama duhemi dhe shum`
Bonim bum bum bum burubum

U pajtuam e u ndam`
Njëri-tjetrit çfarë s`i tham`
Bonim bam bam bam barabam

Me ka kap inati
S`po na shkon përshtati

Si t`ia bojm na, si t`ia bojm na
Me e marr avash avash
Si t`ia bojm na, si t`ia bojm na
Me u dasht o me u dasht
INFO
Për melodinë, për fjalët e këngës dhe për orkestrimin është përkujdesur Adrian Hila.