TEKSTESHQIP

Korab Jetishi
Kamarierja
Lyrics

Vera sikur vera,lule me shume ferra
Djalin ne prite fantazite e reja i rrezite
Kush ja terroj djellin n'flak te kesaj vere
Vasha ma e bukur o nje kamariere
Veq nje koktej,a quhesh egzotika
Gota nga dora jote me dashuri u pijka

Reff:
Ja ngjiti djalit,rrudha e fustanit
Kaloj ksaj dere dje edhe pardje
Ia ngjiti djalit ngjyr e fustanit
Hit i kesaj vere nje kamariere

Vera sikur vera si dhe hera tjera
Djalin ne prite dashuriqka te reja pergatite
Kush ja mori ment arome manafere
Vasha me sy si deti nje kamariere
Veq nje koktej,a quhesh egzotika
Gota nga dora jote me dashuri u pijka

Reff:
Ja ngjiti djalit,rrudha e fustanit
Kaloj ksaj dere dje edhe pardje
Ia ngjiti djalit ngjyr e fustanit
Hit i kesaj vere nje kamariere

Veq nje koktej,a quhesh egzotika
Gota nga dora jote me dashuri u pijka

Reff:
Ja ngjiti djalit,rrudha e fustanit
Kaloj ksaj dere dje edhe pardje
Ia ngjiti djalit ngjyr e fustanit
Hit i kesaj vere nje kamariere

DËRGOI:
INFO
Për komponimin dhe për arranzhimin u përkujdes Florent Boshnjaku, teksa autore e tekstit është Aida Baraku.