TEKSTESHQIP

Kozeta
Tanga
Lyrics

laj laj laj laj
presin qunat te vi vera buz bregut te qendrojn te kalojn vajzat e reja qe me tanga vezullojn tangaaaaaaaa duan tangaaaaaa vetem tangaaaaaa veq ato mendojn
ne shtepi kan lene gruan tangat asaj nuk i shkojn por tek tjetra seq i duan dhe ne enderr i shikojn
tangaaaaa duan tanga vetem taaaanga sa i deshirojn
tanga tanga vajzat po i le beqare
e tanga tanga djemt e i terbove fare ca i duan ca si duan ca te tjer me ato luajn djemt e presin ti shikojn me vete seq mendojn
tanga tanga vajzat po i le beqare
e tanga tanga djemt e i terbove fare ca i duan ca si duan ca te tjer me ato luajn djemt e presin ti shikojn me vete seq mendojn
ne shtepi kan lene gruan tangat asaj nuk i shkojn por tek tjetra seq i duan dhe ne enderr i shikojn
taaaaanga duan taaanga vetem taanga sa i deshirojn
tanga tanga vajzat po i le beqare tanga tanga djemt e i terbove fare ca i duan ca si duan ca te tjer me ato luajn.. djemte e presin ti shikojn me vete seq mendojn (ref.3)

DËRGOI:
INFO
Për komponimin, për fjalët e këngës dhe për orkestrimin është përkujdesur Adrian Hila.