TEKSTESHQIP

Kozma Dushi
Dashuri E Humbur
Lyrics

Ti mos fol ti mos fol ti mos fol ti mos fol;
flet qetesia
ne keto vite te flasesh me shume se qetesia sia vlen
Se nuk do fjale,nuk do fjale,nuk do fjale dashuria.
Dhe kerkoje ti fjalen kerkoje,se gjen.
I kendojme dashurise me zene e larte
I kendojme dashurise me nje kitare
Dhe se do flasim te agoj kjo nate
Dhe te nesermen nuk themi asnje fjale.
Sa vajza iken dhe na Lane vec per nje fjale qe nuk e Thame
Dhe lotin ne faqe ne e Thame si nje femije
Kerkova une,kerkove ti,sa te kerkuam dashuri.
Dhe a te gjeten nuk e di,dashuri.

Ti mos fol to mos fol ti mos fol ti mos fol
Flet qetesia...
...
...
...
...
...
...

Dashuri dashuri dashuri