TEKSTESHQIP

Kripmjaltezat
Kolazh
Lyrics

Kolazh me muzikën e filmave: “Balonat”, “Lumë drite”, “Partizani i vogël Velo”, “Tomka dhe shkoët e tij” dhe “Beni ecën vetë”.