TEKSTESHQIP

Kristo
Naten E Mire
Lyrics

NATEN E MIRE PRINCESHA IME
NE NJE BOTE TJETER NE ENDERRIME
ATY KU DUA TJEM EDHE UNE PER TY DIKUSH
EDHE ME SHUME
NATEN E MIRE BUZEQESHJA IME
NJE BOTE ME ENDRRA DHE PLOTE TRILLIME
ATY KU MBASE JAM EDHE UNE PER TY DIKUSH
VETEM NE GJUMË

REF:
NATË E MIRË NATË E MIRË
MENDO EDHE PER MUA NE ERRËSIRË
NATËN E MIRË BOTA UROJË
EDHE PSE PA TY PRAPË TY MENDOJË
ATY KU MENDJA IME SHKON
ME TY DHE RETË PO I KALOI
ATY KU BOTA IME PERFUNDON
ÇDO ENDERRIM PER TY FILLON

GJUMIN E MIRË NDJESI E BUKUR
TI JE NJE ENGJËLL
TI JE NJE FLUTUR QE FLUTURON
N KRAHARORIN TIM DHE SJELL VEÇ PAQE
DHE SJELL VEÇ GËZIM

REF:
NATEN E MIRE PËR ATA SY
DHE PSE NUK DUKEM UNË JAM ME TY
DHE PSE NUK FLAS NUK MË DËGJON
ATY ME KE TEK ËNDRRA JONË

NATËN E MIRË NATË E MIRË
MENDO EDHE PËR MUA NË ERRËSIRË
NATË E MIRË BOTA UROJË
EDHE PSE PA TY PRAPË TY MENDOJE
ATY KU MENDJA IME SHKON
ME TY DHE RETE PO I KALOI
ATY KU BOTA IME PERFUNDON
ÇDO ENDERRIM PËR TY FILLON

DËRGOI: