TEKSTESHQIP

L-Patriot
Engjull I Ferrit
Lyrics
(Feat. Tidra)

Ref: 2x L-Patriot
.........................................................
Eyoo engjulli ferrit
Shqipet e terri
Qe ta bin tmerrin
Ruju dost me kon ki pun
.........................................................

L-Patriot
.........................................................
Si me lidn per ket qim nane dost mtakojn meritat
Sikur kek-i kur du ti nali dritata
Si bunker per mu tlet e kini ......
Se sod e 100 vjet dost si lshojm pozitet
A jemi 1-sha 1-sha po na thrrasin
O tropojan hec pasoma kallashin
Se maj n'bagazh dost po e maj nbel
L-Patriot kat sillet dost me veti e mer
Aj tipi let del ta mer kejt shoqnin
Ta mer mendja qe mnal besom se din plumat kat vin
E kem dost burrnin traditen dhe besen
E kem gjakin qasi lloj kurr se hupim shpresen
Skem qa diskotojm kur vjen puna te repi
Repin e kem hoby biznisi e mush xhepin
Beli e man hekrin trupin ni zemer unike
Vemendjen vullnetin per me ta ndal driten eyoo
.........................................................

Ref: 2x L-Patriot
.........................................................
Eyoo engjulli ferrit
Shqipet e terri
Qe ta bin tmerrin
Ruju dost me kon ki pun
.........................................................

DËRGOI: