TEKSTESHQIP

Landi Roko
Ata Xhelozojne
Lyrics
(Feat. Naldi)

xhelozon ti
e bon nga malli
je e embel
ndaj un ta fali

sa her del thu
m'ngacmon ky djali
t'pata thone
coji t'fala nga lali

xhelozon ti
e bon nga malli
je e embel
ndaj un ta fali

sa her del thu
m'ngacmon ky djali
t'pata then
coji t'fala nga lali

hey zemer
ti mu jeten ma shton
e di qe te mungoj
dhe per mu te merr malli

e di qe ata xhelozojn
pershendeti bebyy
coji t'fala nga lali

hey zemer
ti mu jeten ma shton
e di qe te mungoj
dhe per mu te merr malli

e di qe ata xhelozojn
pershendeti bebyy
coji t'fala nga lali

xhelozon ti
e bon nga malli
je e embel ndaj un ta fal
sa her del thu

m'gacmon ky djali
t'pata then
coj t'fala nga lali

xhelozon ti
e bon nga malli

je e embel
ndaj un ta fali

sa her del thu
m'gacmon ky djali
t'pta thon

coji fala nga lali
hey zemer
ti mu jeten ma shton
e di qe te mungoj

dhe per mu te merr malli
e di qe ata xhelozojn
pershendeti bebyy
coji te fala nga lali

hey zemer
ti jeten ma shton
e di qe te mungon
dhe per mu te merr malli

e di qe ata xhelozojn
pershendeti beby
coji t'fala nga lali.

DËRGOI:
INFO
Ashtu siç pritej, ky projekt u lansua tek ne i punuar tejet mirë me videoklip, i cili u publikua me datë 1 Prill 2018. Për muzikën e këngës ka punuar kompozitori Festim Gici, ndërsa për tekstin u kujdes Dritan Shtylla.