TEKSTESHQIP

Landi Roko
Interesi
Lyrics
(Feat. Eri Qerimi & Ilir Tironsi)

Reff:1×
Mirmengjesi interesi
Te pelqen ty mercedesi
Un skam pare ti do lluksin
Un tjap kafe ti do red bullin.

Loti me pikon kur s'te
Shoh, kur t'mendoj ty, koha
Po kalon dhe ngadal me lendon ti,

Reff:2×
Mirmengjesi interesi te
Pelqen ty mercedesi un skam
Pare ti do lluksin un tjap
Kafe ti do red bullin.

Shpirti esht i qet,
Kur tkam pran t'perqafoj ty,
Si yll po ndriqon, pse
Lendove ndjenjen time.2×

Reff:4×
Mirmengjesi interesi
Te pelqen ty mercedesi
Un skam pare ti do lluksi
Un tjap kafe ti do red bulli.

DËRGOI: