TEKSTESHQIP

Ledina Çelo
Ne Zemer Me Ty Jam
Lyrics

Më thuaj sa më do,
Unë dua ta dëgjoj nga ty,
E thua bukur!
Hmmmmmmm....

Kur fjalët të pushojnë,
Sa dua kur më sheh në sy,
Se luan një flutur.

Prekja jote flet,
Fjala jote prek,
Vetëm ti,
Të më duash vetëm ti!

Në zemër me ty unë jam,
Në trup erën tënde kam,
Asgjë nga ty s'më ndan,
Se të dua, të dua, të dua,
Në zemër me ty unë jam,
Në trup erën tënde kam,
Asgjë nga ty s'më ndan,
Në zemër ty të kam,
Se të dua, të dua, të dua,
Në zemër une ty të kam...

Në zemër unë ty të kam,
Në zemër, në zemër unë ty të kam,
Në zemër unë ty të kam,
Në zemër unë ty të kam,
Në zemër unë ty të kam,
Në zemër, në zemër unë ty të kam.

A mundet një njeri,
Të më tregojë kaq dashuri,
Vetëm për mua ?
Uhhhh...

Ti s'mund të kesh kufij,
Se unë jam ajri që merr ti,
Ti s'mundesh pa mua!

Prekja jote flet,
Fjala jote prek,
Vetëm ti,
Të më duash vetëm ti!

Në zemër me ty unë jam,
Në trup erën tënde kam,
Asgjë nga ty s'më ndan,
Se të dua, të dua, të dua,
Në zemër me ty unë jam,
Në trup erën tënde kam,
Asgjë nga ty s'më ndan,
Në zemër ty të kam,
Se të dua, të dua, të dua,
Në zemër unë ty të kam!

Në trup erën tënde kam,
Mos më ndal,
Te dua,
Në zemër unë ty të kam,
Se të dua, të dua, të dua!

Në zemër me ty unë jam,
Në trup erën tënde kam,
Asgjë nga ty s'më ndan,
Se të dua, të dua, të dua,
Në zemër me ty une jam,
Në trup erën tënde kam,
Asgjë nga ty s'më ndan,
Në zemër ty të kam,
Se të dua, të dua, të dua,
Në zemër unë ty të kam!

DËRGOI:
INFO
Për komponimin, për tekstin dhe për orkestrimin është përkujdesur Adrian Hila.