TEKSTESHQIP

Lekë Dedvukaj
Atje Larg Asht Malesia
Lyrics

Atje larg ku dielli del
Ku ma s'bukrit lulja çel
Ku per mall bjen çiftelia
Atje larg asht Malesia

Bjen e vet gjumi s'me zen
E nji za si nana t'thrret
Eja bir zemren ma gzo
Dhe qerim mos ma shkreto

Amanet o zogu i bardh
Jato male kur te shkosh
Ti thojm nanes se ka me ardh
Kur pranvera të lul’zoj x2

Atje larg ku lahuta bjen
Ku ma s'bukrit pranvera bjen
Ku rrjedh bes e burrnia
Atje larg asht Malesia

Bjen e erdhe s'me zen gjumi
Kujtoj malin fushen e lumin
Shpin e vjeter me oxhak
E ne voter nanen plak

Amanet o zogu i bardh
Jato male kur te shkosh
Ti thojm nanes se ka me ardh
Kur pranvera të lul’zoj x2