TEKSTESHQIP

Lek Dedvukaj
Jam Si Zogu
Lyrics

Lumi unë çik' për ty
Kur më qesh me ata sy
E kur më flet me t'amblën gojë
Pa të puth, mo s'mund duroj
S'Mund t'duroj pa të përqafuar
O me plas o me tu afruar

Ref:
Jam si zogu i vetëm në shkretin'
... nuk po dii
Vetëm ti mundesh me më gëzu mua
Hajde falmi buzët tua (x2)

Lum' e lum' që të takova
Dhe askurrë nuk u pendova
S'më tha mendja ndryshe nojherë
Ma ke ba dimrin pranverë
T'këndoj ty i këndoj bukuris'
Kështu janë vajzat e mal'sis

Ref:
Jam si zogu i vetëm në shkretin'
... nuk po dii
Vetëm ti mundesh me më gëzu mua
Hajde falmi buzët tua

DËRGOI: