TEKSTESHQIP

Lendita Selimi
Selman Kadria
Lyrics

Heej, heeeej!
Hej hej me gojë hapun o ka met o serbia
Thonë o kush osht ç’aj Selman o Kadria
Deri sot jo se kem o njoftë Cerrcën
Sot o e vrau o qat Miliç Kërstën

Hej hej mbare Istogu o more me rrethine
Bukur shpesh e ka dridhë o Serbine
Por ksaj radhe o pushka e Selmanit
Dridhi eshnat o të Car o Dushanit

Hej hej
Se Selmani o e vrau nj’at shka
Thojne o me shkije o në gjak ai ka rae
Besa e Zotit jo more s'ka ra n'gjake
Për SHQIPNI ai more po merr hake

Hej hej po mer hak, o per dj o te rie
Dorën e shkjaut o se la o pa e grie
Po mer hak për nane e për motra
Po mer hak o oer krejt o kto votra

Hej hej
Hej heeeej
Ty t'lumtë dora o Selman o Kadria
Kshtu o po t'thon o more krejt o SHQIPNIA
Djem si ti ka KOSOVA prap
Prap o nër shkije o do të marim hak ee.

DËRGOI:
INFO
Për muzikën dhe për tekstin punoi Rifat Berisha.