Thënie Për Vëllain dhe Motrën

Thënie Për Vëllain dhe Motrën

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-10-24 16:20:03
  Ku ka më mirë se sa mbrojtja e vëllait për motrën!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-07-07 19:00:00
  Kur e don fortësinë, krenarinë e bujarinë, askend se ndjen si vëllaun.
  Imer Raçi aforizma
 • 2021-07-07 18:59:28
  Kur don të qeshësh e të ndjehesh i llastuar ashtu si dikur, ku të shkon mendje, përveç tek motra?
  Imer Raçi aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Miqtë shkojnë e vijnë, motra është përgjithmonë.
  Pam Brown aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk ka gjë më të shtrenjtë në botë se dashurinë e motrës.
  Charlotte Brontë aforizma