Thënie Për Vendlindjen

Thënie Për Vendlindjen

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-10-28 15:37:40
  Çfarë t'i them unë, Vlorës sime, Labërisë me ligjërime?! Me gjak shpirti pikë-pikë mpiks gjerdanin Poetik!
  Natasha Limaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shtëpia jote mund ta zëvendësojë botën, por bota kurrë shtëpinë tënde.
  Thënie kineze aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kur kthehesh tek shtëpia jote e vjetër, kupton se nuk kishe mall për shtëpinë e vjetër, por për fëmijërinë tënde.
  Sam Ewing aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria fillon në shtëpi: e para vjen familja, pastaj fshati apo qyteti yt.
  Nënë Tereza aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në atë shtëpi që të duan, rikthehesh.
  Alfredo Oriani aforizma
 • 2021-07-28 11:05:06
  O Sazan te kishe goje, edhe leter edhe boje, do t'shkruaje per Vloren time. Kushedi sesa vellime!
  Natasha Limaj aforizma
 • 2021-09-12 11:43:18
  E dua vendin tim dhe kur ezani i Xhamisë e këmbana e Kishës ndëgjohen paralelisht.
  Imer Raçi aforizma