TEKSTESHQIP

Liliana Kondakçi
Shoqja Ime
Lyrics

Endrat perhere na ngrejne ne lart
Mbajne brenda hovin rinor.
celin ato ne zemren tone
Plot kenge dhe dashuri.

Ne mes diteve me hyre ti si nje gaz
Ne syte e tu plot drite
Shoh ditet qe do t'vijne.
Shoh dashurine.

Shoqja ime
Ti krijon e mbron si une
Jeten tone
ndaj te dua dhe me shume.

me duar ngrejme lumturine
per femijet qe do t'vijne
Gezime te reja sjell cdo dite
Mes tyre rrit dashurine.

Ne mes diteve me hyre ti si nje gaz
Ne syte e tu plot drite
Shoh ditet qe do t'vijne.
Shoh dashurine.

DËRGOI:
INFO
Muzika e këngës është kompozuar nga Agim Krajka, ndërsa autor i tekstit rezulton të jetë Përparim Xhixha.