TEKSTESHQIP

Lindita Theodhori
Ora E Qytetit Tim
Lyrics

Ora e qytetit rreh
Tingujt larg e larg fluturojne.
Lumi i kohes rrjedh e rrjedh
Dhe dita cel, lumenjte pas nuk shkojne.

Hapur si dy krahe akrepat rrine
Dhe zemres i percjellin dashurine
Jeta si femije na merr ne gjijte e saj.

Ditet nen tik tak-un vene e vijne
Gezimet dhe trishtimet bashke rrine
Koha eshte tek une eshte tek ti, Njeri.

Degjoje oren tende, oren e kohes ti degjo.
Ditet qe do te vijne sonte jeten zgjojne.
Oret vrapojne e s'ndalen,
E lumi i jetes ecen e rrjedh.
Jeta me krahet hapur te pret.

Ora e qytetit rreh,
Tingujt larg e larg fluturojne
Lumi i kohes rrjedh e rrjedh
Dhe dita cel, lumenjte pas nuk shkojne.

Ditet nen tik tak-un vene e vijne
Gezimet dhe trishtimet bashke rrine.
Koha eshte tek une eshte tek ti, Njeri.

Zerat neper rruge kumbojne kudo
Dhe gjurmet rriten, hapat lehte nxitojne.
Bashke me diellin e zemres ti jeto, jeto.

Degjoje oren tende...