TEKSTESHQIP

Liria Dedvukaj
Me Ty
Lyrics

Sa herë mbrëmja vjen me yje
Unë kujtoj natën e parë
Syt e tu që më vështronin
Zëmrat s’thoshnin dot një fjalë

Dashuria lind pa dashur
Dhe të ndjek gjithmon nga pas
Kujtojmë mbremjën e maturës
Kur të dua dot s’të thash

Ike larg por s’më harrove
Se në zemër pranë më kishe
Sa shpejt që kaluan kohët
Stinët muajt edhe vitet

Jeta ime je veç ti
Ti je shiu edhe dielli
Ti kam falur buz e sy
Se ti shpirtin
Ma ke dehur

Do të dua për gjithë jetën
Ti je dashuri e parë
Sa her që të kam pran vehtës
Jeta më duket përrallë

DËRGOI:
INFO
Autor i muzikës është Luigj Dedvukaj, autor i fjalëve të tekstit rezulton të jetë Sokol Marsi, ndërsa arranzhues i muzikës rezulton të jetë Shpëtim Saraçi.