TEKSTESHQIP

Liridona Qarri
Gurbetqari (2016)

INFO
Publikimi dhe shpërndarja e albumit u bë i mundur nga produksionet Arboni dhe Produksioni Ardi. Për materialin diskografik në fjalë, pubklimi i të cilit erdhi në vitin 2016, janë përmbledhur në total 9 krijime muzikore.
Liridona Qarri - Gurbetqari (2016)
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: