TEKSTESHQIP

Loré & naBBoo
Extasy
Lyrics

Fjalët e fundit po i shkruaj
Për këtë histori
Dua që të vijne ku je ti

U bë kohë nga ty pa dëgjuar
Skam asnjë mesazh, zonin sta kom ni
Sdi a të mungoj sa më mungon ti

Zemrën ma ke ngri aaah
Kam nevojë për ty tani
Zemrën ma ke ngri aaah
Me u kthy ne kahët e mi

Zemrën ma ke ngri aaah
Kam nevojë për ty tani
Zemrën ma ke ngri aaah
I can be your extasy

Skam lën vend unë pa kerkuar
Tkem një shenjë nga ti
Lindje- Perëndim, shpirti im

U bë kohë nga ty pa dëgjuar
Skam asnjë mesazh, zonin sta kom ni
Sdi a të mungoj sa më mungon ti

Zemrën ma ke ngri aaah
Kam nevojë për ty tani
Zemrën ma ke ngri aaah
Me u kthy ne kahët e mi

Zemrën ma ke ngri aaah
Kam nevojë për ty tani
Zemrën ma ke ngri aaah
I can be your extasy
INFO
Ky materiali muzikor erdhi para shikuesve i realizuar mjaft këndshëm edhe me një videoklip, për të cilin është përkujdesur Ejf Producrion, teksa u xhirua me regji nga Jonid Jorgji. Videoklipi u publikua më 1 Shtator 2022. Komponues i muzikës dhe studio producenti rezulton të jetë Boban Apostolov, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Alban Kondi.