TEKSTESHQIP

Lori
Te Kerkoj
Lyrics

E di se s'më donë dhe ti sonte po shkon ke vendos, je aq kokë fort /
Zemra me thehet se kjo kohë nuk kthehët dhe ti, plagos aq fortë /
T'kotë lotët e mi jeni, problemet nuk i zgjedhni, se ti po shkon /

Në jetë para meje sonte shfletohët gjdo gjë, mbaron pa zhurm /
Asjgë skam prej teje që të më kujtohët kjo dashuri, ska gjumë /
Veq një fëmijë ta kisha sonte e fortë do të isha, se ti po shkon /

Ref//

Merri, të gjitha merri asgjë nga ti nuk më duhët mua /
Lëri, për mua lëri lotët dëshmi,se të dua /
Jo, nuk e urrej jetën se nga ti do t'jetoj e ndarë /
Une e urrej, e urrej veq vetën se skam nga ti, ASGJE

Merri, të gjitha merri asgjë nga ti nuk më duhët mua /
Lëri, per mua lëri lotët deshmi, se të dua /
Jo, nuk e urrej jetën se nga ti do t'jetoj e ndarë /
Une e urrej, e urrej veq vetën se skam nga ti, Veq një trashëgimtar

Ref//

Merri, të gjitha merri asgjë nga ti nuk më duhët mua /
Lëri, për mua lëri lotët dëshmi,se të dua /
Jo, nuk e urrej jetën se nga ti do t'jetoj e ndarë /
Une e urrej, e urrej veq vetën se skam nga ti, ASGJE

Merri, të gjitha merri asgjë nga ti nuk më duhët mua /
Lëri, per mua lëri lotët deshmi, se të dua /
Jo, nuk e urrej jetën se nga ti do t'jetoj e ndarë /
Une e urrej, e urrej veq vetën se skam nga ti, Veq një trashëgimtar

Veq një trashëgimtar
Veq një trashëgimtar

DËRGOI: