TEKSTESHQIP

Lori
Potpuri Dasmash (Gezuar 2015)
Lyrics

Po bojm lum e marshalla
Gjithe ne valle tuj vallzu
Lumja nana qe e rriti
Djalin sot me e martu x2

Ref...
Gjithe ne valle dore per dore
Po lun nusja me dasmore
Bie tupani dridhet shtepia
Kercet pushka dhe alltia

Gjithe ne valle dore per dore
Po lun nusja me kurore
Bie tupani e dridhet shtepia
Kercet pushka dhe alltia

Po lujne motrat me shyhret
Lumja nana per djal t'vet
Lujni daja e axhallare
Nuse te bukur kemi marre x2

Ref...
Gjithe ne valle dore per dore
Po lun nusja me kurore
Bie tupani e dridhet shtepia
Kercet pushka dhe alltia

Gjithe ne valle dore per dore
Po lun nusja me dasmore
Bie tupani e dridhet shtepia
Kercet pushka dhe alltia

...