TEKSTESHQIP

Ludmilla Baballeku
Kur Zbardh Agimi
Lyrics

Po me vjen nderment
Ajo dite, ajo dite
Kur gjaku lulet kuqeloi
Ate maj o Majlinde

Mbete e paritur
Yll o mbi lendine
Dhe ne syte e tu
Mbeti ndezur
Agimi liris.

Pranvera erdhi
Mbushur me blerime
Ja ti vjen mes nesh
Ne mes njerzve dhe gezimeve

DËRGOI:
INFO
Muzika e këngës është një komponim nga Alfons Balliçi.