TEKSTESHQIP

Luljeta Shala
100 Zemra
Lyrics

TASH UN E KUPTOVA ME SY JAM TU
E PA LODHET ZEMERA JOTE ME DASHT
VETEM NJA. TASH UN E KUPTOVA ME SY
JAM TU E PA LODHET ZEMRA JOTE ME DASHT
VETEM NJA

REF.
NJQIND ZEMRA MEI PAS NE JET SIKUR
TEMEM SKE ME GJET. PA FAT ZOTI MOS
NA LANT PRAP MA I MIRI KA MEM DASHT.
NJQIND ZEMRA MEI PAS NE JET SI KUR
TEMEN SKE ME GJET. PA FAT ZOTI MOS NA
LANT PRAP MA I MIRI KA MEM DASHT

TI SDIN ME KUPTUE SDIN ME RUJT
DASHNIN UNE KREJT TI FALA POR JO
DHE TRADHTIN. TI SDIN ME KUPTUE
SDIN ME RUJT DASHNIN UNE KREJT TI
FALA POR JO DHE TRADHTIN

REF.
NJQIND ZEMRA MEI PAS NE JET SIKUR
TEMEM SKE ME GJET. PA FAT ZOTI MOS NA
LANT PRAP MA I MIRI KA MEM DASHT.
NJQIND ZEMRA MEI PAS NE JET SI KUR
TEMEN SKE ME GJET. PA FAT ZOTI MOS NA
LANT PRAP MA I MIRI KA MEM DASHT

NJQIND ZEMRA MEI PAS NE JET SIKUR
TEMEN SKE ME GJET. PA FAT ZOTI MOS NA
LANT PRAP MA I MIRI KA MEM DASHT.
NJQIND ZEMRA MEI PAS NE JET SI KUR
TEMEN SKE ME GJET. PA FAT ZOTI MOS
NA LANT PRAP MA I MIRI KA MEM DASHT

DËRGOI:
INFO
Nuk mund të nënvlerësohej një aspekt kaq i veçantë, ndaj, produkti muzikor lansohet i përpunuar mjaft këndshëm me një videoklip, për produksionin e të cilit është kujdesur Vizion Media, teksa u xhirua me regji nga Shqipdon Rexhepi. Videoklipi u publikua me datë 22 Maj 2020. Muzikën e këngës e kompozoi Xheni Meçe, autor i tekstit rezulton të jetë Sami Aliu, ndërsa arranzhimin e krijuan Xheni Meçe & Sabri Meçe.