TEKSTESHQIP

Lynx
Rock N' Roll
Lyrics

Strofa 1 :
Countdown-i numeron
Nje nga nje minutat shkojne
Weekend-in e afron
me nje rock qe kitara zgjon
nje whiskey prane dhe kater shoke,
buzet e saj asnjehere nuk thone jo

Refreni :
S’eshte fundi botes,
por jet e fundit ne na pret,
eshte nate e gjate
One shoot, more one more….

Strofa 2 :
Kur mendjen e parkon ne trafikun e nje pubi
dhe stresin si nje mik
per nje gote ti e pranon
duart e mia nje rock nga doors
floket e saj..akord kitare qe vibron

Refreni :
S’eshte fundi botes,
por jet e fundit ne na pret,
eshte nate e gjate
One shoot, more one more….

Bridge :
Te gjithe ketu.. per tu cmendur fare
te gjithe ne
per nje nate te madhe
mesnata qytetin ndez
kjo jete deri sa te vdes

DËRGOI: