TEKSTESHQIP

Lyric Master
Sot Po Qaj
Lyrics
(Feat. Mixeri & Kusha)

Sot po qaj se m'djeg malli shumë i ranë
E sot po qaj Vetëm për ty, se jeta pas
Nuk mundet me u kthy !

Mixeri :
E humba dashurinë e vjetër ,
si ajo s'ka tjetër ,
Asnjë s'mundet atë ta zavëndsoj .
Një dashuri, një jetë ..
një lotë më ra i vërtetë ,
dhe rrjedhin sytë e tu
kur thash se shumë Të Du !
Një jetë une do te pres ,
por jo edhe një tjetër .
Do t'më kërkosh mua
Dashurinë e vjetër .

Të deshta vetëm ty ,
më shumë se jetën time.
Si u ndrru koha ,
të mbesë për ty veq kujtime.

Reff:
Një zemër e thyer sot po qan
dhe m'djeg malli shumë i ranë,
Sot po qaj vetëm për ty
Jeta pas nuk mundet me u kthy !

Kusha:
Një ditë nga gjumi zgjohu
dhe sytë laj me lotë,
mendon se tani mua
nuk më gjen në kët botë.
Në kët moment të hidhur
aspak ti mos qaj ,
merre fotografinë time
dhe në duar e mbaj .
Dashurinë time ,
me para dot se blen
sa do të mundohesh
në treg sun e gjen .
Një çast shumë i rënd
një çast shumë i vështirë ,
më detyron zemrën
të them lamtumirë !

Reff:
Një zemër e thyer sot po qan
dhe m'djeg malli shumë i ranë ,
Sot po qaj vetëm për ty
Jeta pas nuk mundet me u kthy !

Lyric Master :
Ky është fund i hidhur
ky quhet mbarim .
Kur ty mas shumti të deshta
më solle shum pikëllim .
E kisha veq një jetë ,
atë e ruja për ty
mirëpo fati kështu deshti ,
të jetoj me lotë në sy .
Dikur sa të deshta
tani nuk po besojë ,
se në jetën tënde më s'ekzitoj .
Isha thelluar n'mendime
me kujtimet tua, sikur mua
më vjen një zë, duke më thënë se Të Dua !

Reff:
Një zemër e thyer sot po qan
dhe m'djeg malli shumë i ranë ,
Sot po qaj vetëm për ty
Jeta pas nuk mundet me u kthy !

Një zemër e thyer sot po qan
dhe m'djeg malli shumë i ranë,
Sot po qaj vetëm për ty
Jeta pas nuk mundet me u kthy!

DËRGOI: