TEKSTESHQIP

Machiato Band
Tjeter Jete
Lyrics
(Feat. Gentz)

89 kur Prishtina ishte ne rruge
minator e puntor krejt te pa pun
ishte e kohe e rezistences kohe plot me
frik por bashk e kalum çdo sfidë

Ref.
Filloj me 17/2008 per ne të dy
Filloj me 17/2008 nje tjeter Jetë

98 kur çdo ishte ne flakë
te mbaja ne gji e te jepja shpres çdo nat
ishte vit qe djegej çdo mal dhe çdo gur
dhe lutem qe te mos kthehet kurre

Ref.
Filloj me 17/2008 per ne të dy
Filloj me 17/2008 nje tjeter Jetë

Genc Prevlukaj :
Ne ishim me fat shum koh te shtira
lam pas prap mbaj n`gji dhe shpesh nalem e
kujtojm shum qifte me floke te thinjura
me rrudha n`ball qe se pan diten e 17
paqin dit bardh atje nalt
e te tjerve pleqeri t`lumtur

Ref.
Filloj me 17/2008 per ne të dy
Filloj me 17/2008 nje tjeter Jetë

DËRGOI: