TEKSTESHQIP

Mahmut Ferati & Shyhrete Behluli
Loja E Shqiponjave
Lyrics

(mahmuti)ne jemi shiponja

(shyhrejta)po qfar doni ju shqiponja

(mahmuti)ne duam me te shpejten me te miren me trimen te jet puntore te jet e thjesht

(shyhretja)rinda tjet puntore te jet e thshjesht e me e mira eshe Altina

(mahmuti dhe shyhreti)ashtu si shqiponjat qe fluturojn gjithmon ne do te mborjm atdheun per sot edhe gjithmon

Ref.ashtu di shqiponjat qe fluturojn ne do ta mbrojm atdheun sot edhe gjithmon

DËRGOI: