TEKSTESHQIP

Mak
Nji Lule
Lyrics

Kur syt’ e tu,
sa here qe me shofin,
plot gaz dhe jet’,
ma mbushin zemren time,
oh zemren qe askujt,
s’ja kam dhuruar,
veq syrit tend te zi,
me dor’ te shkruar.

Rrezitem qe ne krah te mi,
te derdhesh,
ty afer te te kem,
per ter’ jeten,
dhe asgje ne bot’,
un’ s’do te dua,
veq syrit tend te zi,
qe hap per mu’,
ah, zemer ty te kam,
e tjeter s’du.

Nje dite vjeshte,
ti mua me qeshe,
do t’mbet kujtim,
per mua ne kujtime,
plot gaz dhe heshtje,
ti me dashurove,
dhe andesisht,
ti ah me perqafove.

Per jet’ s’mund t’i harroj,
gjestet e tua,
se ti ke zemren,
ma ke skllavezuar,
per ty, o vash’,
un’ po gezohem,
o shpirt, o zemer,
jeta ime je.