TEKSTESHQIP

Malesori
Dil Moj Vash Here Ne Qarshi
Lyrics

hey hey dil moj vashe niher n qarshi
dil n qarshi oj bukuri
oh oh o mor djale o djale i ri
a je ken naiher n qarshi
a ke pa gajtan me sy
une gajtanin e kom pa
vet'llat tuja ka per ngja
zgjata doren me perla

gajtanlija nuk me la e ne hall o kom ra (2x)

hey hey dil moj vashe niher n qarshi
dil n qarshi oj syno i zi
oh oh o mor djal o djal i ri
a je kan naiher n qarshi
a ke pa filxhan me sy
une filxhanin e kom pa
synit tan o i ka perngja
zgjata doren me perla

filxhanija nuk me la dhe ne hall o kom ra (2x)
Hey hey, Dil moj vashe niher n carshi
Dil n carshi moj bukuri
O more djal more djal I ri
A je ken naiher n carshi a ke pare molla me Sy
Une mollet I kam pa, me faqet e tua me kane perngja, zgjata doren me t' pperla
Mollaxhia nuk me la e zuna me kja

DËRGOI: