TEKSTESHQIP

Mandi, Geni & Mikel
Eksploziv
Lyrics

O LOCI BOMBA O LOCI BOMBA

[MANDI:]
O LOCI BOMBA FLAK ERDHE KJO DTIE
KENDON EVRPOA PER JU DISPONOJNA
KJO ESHTE KENGA ZJARR ZJARR E
BOJNA PO THOJN MIKEL PO MIKEL
BOMBA

[MIKEL:]
NA KENOJM SE NA JEM BISHA NA DO
DHE AMERIKA NA JENA APO SJENA
KERJT VENIN NALT E KQYNA.
NA KENOJM SE NA JEM BISHA NA DO
DHE AMERIKA MANDI GENI NISHTULLA
KREJT VENIN NALT E KQYNA

[GENI:]
SHUME NZITOVA ZJARR MA SHUME
SHPENZOVA KENGE E TEMA CDO KENGE
HIT E BONA FLET GJITHDIA PO KENOJN
KAPEDANAT KETO JAN TE VENDIT MACJA
KOLOMBJANA

[REF. MANDI:]
O LOCI BOMBA FLAK ERDHE KJO DITE
KENDON EVROPA PER JU DISPONOJNA
KJO ESHTE KENGA ZJARR ZJARR E BOJNA
PO THOJN MIKEL PO MIKEL BOMBA

[MIKEL:]
NA KENOJM SE NA JEM BISHA NA DO
DHE AMERIKA MANDI GENI NISHTULLA
KREJT VENIN NALT E KQYNA.
NA KENOJM SE NA JEM BISHA NA DO
DHE AMERIKA MANDI GENI NISHTULLA
KREJT VENIN NALT E KQYNA

DËRGOI:
INFO
Këngën e kompozuan bashkarisht Mandi & Mikel Elmazi, ndërsa për fjalët e këngës u kujdes Mandi.