TEKSTESHQIP

Mandi, Mikel Elmazi & Ilir Tironsi
Naqeta
Lyrics

Jeten e bojna si korleona
Per pare sna ndjen kena milliona
Rrethi jon mafia me neve ska lojna
Mandi dhe fabio ne jena bosa

Jeten e bojna si korleona
Per pare sna ndjen kena miliona
Rrethi jon mafia me neve ska lojna
Mandi dhe fabio ne jena boss

Naqeta naqeta naqeta fabio dushku rrak e tak athina athina aty esht banda naqeta naqeta

Po bojna biznes pare miliona
Naqeta shqipe jemi kampiona
Gjujna me pare gjujna miliona
Si fabio dushku se bo mo nona

Po bojna biznes pare miliona
Naqeta shqipe jemi kampiona
Gjujna me pare gjujna miliona
Si fabio dushku se bo mo nona

Fabio dushku kapedan
Tik tok tik Tok number one
Banda me gangster athina
Naqeta naqeta