TEKSTESHQIP

Mariola Kaçani
Jam Vlonjate
Lyrics

VLORE MOOOOJ
vlore me dete vlore me male me ullinj e portokalle
vlore e kengeve te bilbilit manushaqe dhe te prillit 2x

ref
jam vlonjate e kam per nder
vlonjate dem baba dem
jam vlonjate me bese te burrit
betohem para flamurit 2x

Vlore moj c'ta kane sevdane
degjuar zerine t'a kane
vlora ime vlora labe
vlore e krenarise se madhe
VLORE MOOOOJ

ref
jam vlonjate e kam per nder
vlonjate dem baba dem
jam vlonjate me bese te burrit
betohem para flamurit

Vlore me halle, vlore me dete
vlora moj syri qe s'fjete
ne shoqe e para mbete
sdegjoj ne 7 vilajete

VLORE MOOOOJ
ref
jam vlonjate e kam per nder
vlonjate dem baba dem
jam vlonjate me bese te burrit
betohem para flamurit

Vlora ime te ndrin nuri
sa lezet te ka flamuri
vlore moj o vlore zonja
hapur krahet si shqiponja 2x

ref
VLORE MOOOOJ
jam vlonjate e kam per nder vlonjate den baba den jam vlonjate me bese te burrit betohem para flamurit 2x

DËRGOI: