TEKSTESHQIP

Marjol Rrapaj
Martohu Sa Jam Gjalle
Lyrics

Nga kurbeti po pres djalin,
do Ben dasem do tund malin.
Miq e shoke do ftoj plot,
sa si mban shtepia dot.
Miq e shoke do ftoj plot,
sa si mban shtepia dot.
Lere bir ate kurbet,
malli shpirtin po ma dredh.
Po te pret nena ne shkalle,
bir martohu sa jam gjalle.
Lere bir ate kurbet,
malli shpirtin po ma dredh.
Po te pret nena ne shkalle,
bir martohu sa jam gjalle.
Djali I nenes po te lutem,
eja te shikoje me nuse.
Te bejme dasem te madhe,
te gjemoje kenga me saze.
Te bejme dasem te madhe,
te gjemoje kenga me saze.
Lere bir ate kurbet,
malli shpirtin po ma djeg.
Po te pret nena ne shkalle,
bir martohu sa jam gjalle.
Lere bir ate kurbet,
malli shpirtin po ma dredh.
Po te pret nena ne shkalle,
bir martohu sa jam gjalle.
Ti degjove zerin tim,
mjaft qendrove ne mergim.
Me shume Halle te kam rritur,
kete dite sa e kam pritur.
Lere bir ate kurbet,
malli shpirtin po ma dredh.
Po te pret nena ne shkalle,
bir martohu sa jam gjalle.
Lere bir ate kurbet,
malli shpirtin po ma dredh.
Po te pret nena ne shkalle,
bir martohu sa jam gjalle.

DËRGOI:
INFO
Pritshmëritë ishin të mëdha, ndaj produkti muzikor është sjellë në ekranet tona i realizuar mjaft këndshëm edhe me një videoklip muzikor, i cili u publikua me datë 14 Dhjetor 2018. Për muzikën dhe për fjalët e këngës punoi vetë artisti, teksa kënga vjen me orkestrim nga Vani Rushiti.