TEKSTESHQIP

Mateus Frroku
Ti Ëngjëll, Unë Promete
Lyrics

Tu luta ty o engjelli im
Ashtu si djelli ne cdo perendim
Dhe po te pres te zbresesh tek un
Si foshnja pret nenen mbi djepin e drunjt
Po endem mbi det me shpresen mbi re
Thuam engjell ku je

Ndize naten beje zjar
Si pishtar ne dor ta mbaj
Le te jem shenjtor me krah
Flaken botes tja shperndaj
Do te ngjitem lart mbi re
Valle shqipesh do kercej
Engjelli i dashuris une promete

Dua te zgjoj kete bote qe po fle
Ti hap une krahet te behem ylber
Le te besojm jo engjejt nuk qajne
Se fatin e tyre me njerzit e ndajne

Po endem mbi det me sy mbi re
Thuam engjell ku je

Ndize naten beje zjar
Si pishtar ne dor ta mbaj
Le te jem shenjtor me krah
Flaken botes tja shperndaj
Do te ngjitem lart mbi re
Valle shqipesh do kercej
Engjelli i dashuris une promete

Do te jem promete

Ndize naten beje zjar
Si pishtar ne.dor ta mbaj
Le te jem shenjtor me krah
Flaken botes tja shperndaj
Do te ngjitem lart mbi re
Valle shqipesh do kercej
Engjelli i dashuris une promete

DËRGOI: