TEKSTESHQIP

Maya Alickaj
Guri I Rëndë Në Vend Të Vet
Lyrics

Si zogjt e korbit u ndame
morem boten ane e mbane
greqine edhe kanadane
italin dhe gjithe dynjane

aman aman moj shqiperi
ka dy pleq ne cdo shtepi
luten nenat ne avlli
kthehuni oh femijt e mi

ah moj gjermani e shkrete
me more gjith ato vjete
ne shqiperi do vij per jete
se ketu o moj me ka lezete

aman aman moj shqiperi
ka dy pleq ne cdo shtepi
luten nenat ne avlli
kthehuni oh femijt e mi

jemi ilir dhe ariane
pse ta harrojme vatane
te zotet por per te tjeret
mbetem dere me dere

aman aman moj shqiperi
ka dy pleq ne cdo shtepi
luten nenat ne avlli
kthehuni oh femijt e mi

zemra ime po ju flete
dhe kenga ma ben te lehte
te ju coj nje amanete
GURI I RENDE MOJ NE VEND TE VETE.