TEKSTESHQIP

Maya Alickaj
Do Kendoj
Lyrics

Do kendoj te tundet vëndi
edhe këtë herë edhe kete herë
Se une jam nje lule shkëmbi
dimër edhe verë dimër edhe verë

O ju miq qe me dëgjoni
bashkë me mua te kendoni
sonte ti harrojmë hallet
se kemi këngët dhe vallet

Do këndoj se unë jam rritur
ne vendin e këngës ne vendin e këngës
kam kënduar qe pa lindur
ne barkun e nënës ne barkun e nënës

O ju miq qe me dëgjoni
bashkë me mua te këndoni
sonte ti harrojmë hallet
se kemi këngët dhe vallet

Do këndoj e do hedh valle
fol moj shqipe fol fol moj shqipe fol
Nga Vermoshi lart ne male
gjer ne Konispol gjer ne Konipol

O ju miq qe me dëgjoni
bashke me mua te këndoni
sonte ti harrojmë hallet
se kemi këngët dhe vallet

DËRGOI:
INFO
Për këngën ka punuar kompozitori vetë artistja, teksti është realizuar nga Arben Duka, ndërsa autor i orkestrimit është Adrian Hila.