TEKSTESHQIP

Mc Kresha & Lyrical Son
Diamant
Lyrics

Maje frymën se pi hina not fellit
Kerret shymën kur ti djegim edhe fellnet
Na ki pi tu pi Bob Marley n’Kep Merli
I don’t pop molly, Pac Makaveli
Top shehrit, hashish, drop top chewy
Dajt nalin babës, unë s’ha mish derri
Syt' mshelun se di hymjen as derën
Black on green light, t’shkrin llaseri
Too BIG për mahalle e kom rrshit pak (Pac)
Rabin fresh e maj me kese si plock
N’club ju vi me lese se jom sick plak
Ni kit ni kat me veti mi man rizllat
Chronic, Doc Dre – check these nuts
Rapet n’llastik, ku jon’ shishat?
Ngelaqat in the building thirrna 1-shat
Melaqe po tu shitën krejt bi**hat
Ty ta len seen e mu screenshot
Bukuroshja e mamit shumë bishë o’
Pije ti rakinë se na s'pijmë shots
Kymani Marley – edhe n’film scream shot

Sa mirë po dokesh, yllin e ki n'ballë
Me bo me t'nxon pllum, qare s'kom pa t'nal
Ti, ti, ti po shkëlqen si diamant
Zemër luj aman, zhagin unë ta maj
Ajo shkëlqen si diamant, zemër luj aman, zhagin unë ta maj

PINT, we are takin ova di place
Boni fishekzjarret gati na vijna mi dhez
Po foli kyqje t'gata fi di culture man I blaze
Loud clout cali weed s'ka lidhje kush o' hiq
U baby aman
Lemi mu gjynahet se për ty bohna haram
Come chill with me madam
Specat in the club yeah Hakuna Matata
I got the paper, she got the ganja
N'hotel m'rrin naked wake and bake n'tanga
She loves my music, calls me Sinatra
Mr. Lovah Lovah, Lyrical Tantra
Man I'm crazy fi di gal
Bukuri magjepse, shije pjeshke trupi i saj, shija bonbon
Ajo o' shume fly, thoben e ka t'madhe une e thirri aeroplan
Me I bomb on
Albanian Rastafari, loqka po don, s'pi ja nin a pe din ai
Zumika me tillaj, haverin e ki Lame, s'po foli Dali Lai

Sa mirë po dokesh, yllin e ki n'ballë
Me bo me t'nxon pllum, qare s'kom pa t'nal
Ti, ti, ti po shkëlqen si diamant
Zemër luj aman, zhagin unë ta maj
Ajo shkëlqen si diamant, zemër luj aman, zhagin unë ta maj

DËRGOI:
INFO
Për melodinë dhe për tekstin janë kujdesur vetë artisti.