TEKSTESHQIP

Megi Laska
Ti E Di
Lyrics

Kur te zgjohesh ne mengjes
do kerkosh ti syte e mi,
por s'do ti gjesh
syt qe kishe dje...

Kur te zgjohesh ne mengjes
do kerkosh qe puthja ime,
tet japi ngjyre
dhe tet japi shprese...

REF(2x)

Malli me merr
se ty nuk do te kem,
e jotja nuk do jem
ti e di...

une do te pres...

Kur te zgjohesh ne mengjes
do kerkosh ti syte e mi,
por s'do ti gjesh
syt qe kishe dje...

Kur te zgjohesh ne mengjes
do kerkosh qe puthja ime,
tet japi ngjyre
dhe tet japi shprese...

REF(4x)

Malli me merr
se ty nuk do te kem,
e jotja nuk do jem
ti e di...

une do te pres...

DËRGOI: