TEKSTESHQIP

Mensur Kadriu
Qielli Qan
Lyrics

dashurin qe patem ne si lule eshte tha zemrat tona te shkreta kush i paska nda dashurin qe patem ne si lule eshte tha zemrat tona te shkreta kush i paska nda le te bjer shiu tere boten la ta vershoj le te mos lind dielli e te mos ndriqoj le te bjer shiu tere boten ta vershoj ah ta vershoj a thua qielli qan vetem per ne dy dhe shiu zevendeson lot ne syt e miii keshtu neve na kan nda kush shkaktar eshte baaa a thua qielli qan vetem per ne dyyy vetem per ne dyyy a thua qielli qan vetem per ne dyyy fustanin ta kan vesh floket ti ka ndreq me ar te kan stolis prej koke dej nkemb fustanin ta kan vesh floket ti kan ndreq me ar te kan stolis prej koke dej nkemb as ari ste gezon as nje pasuri por neve na gezon veq nje dashuri aaa por neve na gezon veq nje dashuri aaaa veq nje dashuri a thua qielli qan vetem per ne dyyy dhe shiu zevendeson lot ne syt e miii kush neve na ka nda kush shkaktar asht baaa a thua qielli qan vetem per ne dyy vetem per ne dyyy a thua qielli qan vetem per ne dyyyyy

DËRGOI: