TEKSTESHQIP

Mensur Kadriu
Jetimi
Lyrics

Atje në rrugë në një anë kush po qan
U afrova se kush je ti me i than
Unë jam jetim dhe nuk e kam
Babë e Nanë

Loti mpikoj toka mlëshoj sa mlëndoj
Jetimi ngrat nuk po besoj cka shikoj

A e di se jam jetim më gezo o vllau im
mos më mbush zemren Hidhrim më Ndihmooooo

Pejgamberi cka ka than ni buzqeshje me ma dhan
aspak anve mos mem lan më kupto

A e di se jam jetim më gezo o vllau im
mos më mbush zemren Hidhrim më Ndihmooooo

Pejgamberi cka ka than ni buzqeshje me ma dhan
aspak anve mos mem lan më kupto

Ahh loti im ti nuk e din se sa peshon
Resuli im aj vet ka qenë pa babë e nanë
Kush ka iman e ka besim më ndihmo

Loti mpikoj toka mlëshoj sa mlëndoj
Jetimi ngrat nuk po besoj cka shikoj 2x

A e di se jam jetim më gezo o vllau im
mos më mbush zemren Hidhrim më Ndihmooooo 2x

Pejgamberi cka ka than ni buzqeshje me ma dhan
aspak anve mos mem lan më kupto 2x

DËRGOI: