TEKSTESHQIP

Mentor Haziri
Engjell
Lyrics

Diku rruga ne na takon,
dhe bashkohëm ne si në ëndërr,
unë e di se dikush më mbron,
atje lart e kam një ëngjëll.

Era më sjellë kujtimin e saj,
më dërgon diku dhe mua,
e më kthen prapë tek ai çast,
më mbulo me krahët e tua.

Se ti je,
ti je një ëngjëll,
për mua je ëngjëll,
je ti,
të shoh veq në ëndërr.

Se ti je një ëngjëll,
për mua je ëngjëll,
je ti,
të shoh veq në ëndërr.

Mendja ime kohën ndalon,
se nuk mundem ty të kem pranë,
dhe mundohem unë të jetoj,
me një jetë që më se kam.

Era më sjell kujtimin e saj,
më dërgon diku dhe mua,
e më kthen prapë tek ai çast,
më mbulo me krahët e tua.

Se ti je,
ti je një ëngjëll,
për mua je ëngjëll,
je ti,
të shoh veq në ëndërr.

Se ti je një ëngjëll,
për mua je ëngjëll,
je ti,
të shoh veq në ëndërr.

Se ti je një ëngjëll,
për mua je ëngjëll,
je ti,
të shoh veq në ëndërr.

Se ti je një ëngjëll,
për mua je ëngjëll,
je ti,
të shoh veq në ëndërr.

DËRGOI:
INFO
Materiali muzikor u paraqit tek audienca e gjerë në spektrin vizual edhe me anë të një klipi muzikor, i cili u publikua më 21 Korrik 2011. Kompozitori i këngës, autor i tekstit dhe orkestrues i këngës rezulton të jetë Flori Mumajesi.