TEKSTESHQIP

Merita Gashi & Merita Sahiti
Lotët E Mërgimtarit
Lyrics

Na vjen keq por nuk disponojmë akoma tekstin e këngës "Lotët E Mërgimtarit" kënduar nga Merita Gashi & Merita Sahiti.
Ndihma juaj do ishte shumë e çmuar në rast se mundeni të shkruani tekstin e "Lotët E Mërgimtarit".
INFO
Formula "hit + klip = sukses" u zbatua dhe ky materiali muzikor bëhet i disponueshëm para një audience më të gjerë i plotësuar mjaft mirë me anë të një videoklipi, i cili u përgatit nën drejtimin e Fenix Studio. Videoklipi u publikua më 1 Dhjetor 2023. Për këngën ka punuar si orkestrues Sami Hoxha.