TEKSTESHQIP

Merita Halili
16 Jam Unë, 18 Je Ti
Lyrics

16 jam une dhe moj
Tetembedhjete je ti
16 jam une dhe moj
Tetembedhjete je ti
Dashurona te dy bashke
Qe se jena fmij aman
Dashurona te dy bashke
Qe se jena fmij

Nga dashnia jote moj
Qe pata me ty
Nga dashnia jote moj
Qe pata me ty
Te mora te vogel moj
U rritem te dy aman
Te mora te vogel moj
U rritem te dy

Qun i vogel i bukur shume
I bukur shume i bukur shume
Qun i vogel i bukur shume
I bukur shume i bukur shume
Ma ke gushen si pellum
Si pellum si pellum
Ma ke gushen si pellum
Si pellum si pellum

Qun i vogel gjithe lezet
Gjithe lezet gjithe lezet
Qun i vogel gjithe lezet
Gjithe lezet gjithe lezet
Te ka lala me kimet
Me kimet me kimet
Te ka lala me kimet
Me kimet me kimet

DËRGOI: