TEKSTESHQIP

Mimoza Mustafa
Robnesha
Lyrics

Ref.
Une robnesh nuk do te behem
dhe nuk lidhem me zingjir
s'do te jem ne qadrat tua
dua te jetoj e lir.
Kjo robnesh nuk do te behet
dhe nuk lidhet me zingjir
s'do te jet ne qadrat tua
done te jetoj e lire

Me sheh si nje robnesh
si nje sklllave qe te rin pran
me sheh dhe si lekur
qe epshin ne gjoks ta mban
skllavja jote jo nuk behem
dhe nuk lidhem me zingjir
friken ne buze se duroj
dhe s'kerkoj nga ti meshir
s'do t ejem ne qadrat tua
une dua te jem e lir.

Nuk shtrihem ne lekur
si nje skllave bashk me ty
s'jam nje pik uji ne dete
une s'kam zemer per me t ethy
une nuk kam lot per me tha
ende dua te flas e te qesh
s'behem skllavja jote
nuk duroj te jem robnesh
une vlej me shum e di
se te jem veq nje robnesh.

Ref.
Une robnesh nuk do te behem
dhe nuk lidhem me zingjir
s'do te jem ne qadrat tua
dua te jetoj e lir
Kjo robnesh nuk do te behet
dhe nuk lidhet me zingjir
s'do te jete ne qadrat tua
done te jetoj e lire

DËRGOI: