TEKSTESHQIP

Mimoza Mustafa
Ulu Ne Vendin Tim
Lyrics

Ulu në vendin tim
ulu pran shpirtit tim
ti je tash e tija
unë jam një dështim
ulu në vendin tim
por do ta kesh shumë rënd
nesër kur të ulet
tjetra në vendin tënd.

Ti e adhuron
dhe askush nuk të fajson
si krimbi nën lëkur
mbetet ai gjithë jetën
unë po ta besoj
por ai di të tradhëtoj
si qeni i pabesë
kur ja jep të drejtën

ishte dikur një dashuri
tash mbi dhëmbjen time ulu ti.

Reffren :
Ulu në vendim tim
ulu pran shpirtit tim
për një kohë të duket si bekim si shpëtim
ulu në vendin tim
por mos kërko ngushllim
kur si shuplak fëtyres
përplaset fati im.

Ulu ulu ulu
ulu në vendin tim

Ulu ulu ulu
ulu në vendin tim.

Do t'lahesh ti me lot
si në vaskë me qumësht plot
e nofka jote e re
tmeri do të jetë
ai nuk t'jep lëmosh
do ecësh kokëposht
askujt pa iu dhimbsur
e braktisur

Askush në botë nuk ledhaton
si ai por ai keq lëndon.

Reffren :
Ulu në vendim tim
ulu pran shpirtit tim
për një kohë të duket si bekim si shpëtim
ulu në vendin tim
por mos kërko ngushllim
kur si shuplak fëtyres
përplaset fati im.

Ulu ulu ulu
ulu në vendin tim

Ishte dikur një dashuri
tash mbi hëmbjen time ulu ti .

Ulu në vendin tim...
ti je tash e tija unë jam një dështim...
ulu në vendin tim...
nesër kur të ulet tjetra vendin tënd...

Reffren :
Ulu në vendim tim
ulu pran shpirtit tim
për një kohë të duket si bekim si shpëtim
ulu në vendin tim
por mos kërko ngushllim
kur si shuplak fëtyres
përplaset fati im.

DËRGOI:
INFO
Këngën e orkestroi Darko Dimitrov.