TEKSTESHQIP

Mimoza Selimi, Adhurim Demiri & Dashnor Diko
Na Kujtoni
Lyrics

(Mimoza)
Kush nga ne mund të shkojë
Kush nga ne vallë do shkojë
Kush nga ne ik ? e shkon
Kush cfarë kërkon

(Adhurimi)
Si ikët vallë nga shtëpia
Si ikët vallë nga dashuria
Si ikët vallë nga fëmija
Nga Shqipëria

Harruam ne këngët e djepit
Filluam këngët e kurbetit
Se iku drita dhe rinia
Nga Shqipëria

(Dashnori)
Me mendimin plot vrer
Syte e kthyer nga ne
Ju ikët vallë
Për pak shpresë nëpër botë
Me shumë dhimbje e lot
Ju ikët larg

(Refreni)
Është e bukur Europa
Kur kërkoni lumturinë
Po gjithmonë në zemra mbani Shqipërinë
Sado larg që ju të shkoni
Sado fatin ta kërkoni
Shqipërinë gjithmonë kujtoni
Mos harroni

Harruam ne këngët e djepit
Filluam këngët e kurbetit
Se iku drita dhe rinia
Nga Shqipëria

(Dashnori)
Me mendimin plot vrer
Syte e kthyer nga ne
ju iket valle
per pak shprese neper bote
me shume dhimbje e lot
ju iket larg

(Refreni)

Ta kerkoni...mos harroni (3 here)

DËRGOI: