TEKSTESHQIP

Mira Janji
Bilbilejte
Lyrics

Ligjeron nje nene
mbi rrapin e thare
valle ke keni prere
valle ke kemi vrare

Bini moj muzika
dhe bini moj duke qare

Qe ti je pa dege
e une jam pa djale
si duron e sbie
dheu si te mbane

Ah ky djepi im
ah kjo dega jote
e tunden lavdine
ne malin e lotve

Vane bilbilejte
e mbeten te gjalle
ne valle dy here
mbi degen e thare

Jo jo bilbilejte
nena nuk i qane
se nje jet qe kishit
e dhat per vatane

DËRGOI:
INFO
Ky projekt ka ardhur tek fansat nga ana vizuale me një videoklip muzikor, i cili u publikua më 19 Shtator 2012. Kompozimi dhe arranzhimi është shkruar nga Adrian Hila, teksa kënga ka punuar si tekstshkrues Nexhip Seraj.