TEKSTESHQIP

Mira Janji
Djaleria
Lyrics

Ky fustani i nuserise
e be djalin u mendua
si tja bej e nga tja nis
djaleri perse sme thua

Djale mos bjer ne lloi
se nuk je i pari ti
se nuk je i pari ti
qe ke mall per djaleri

Ky kostum i dhenderis
e be djalin u lendua
moj kemish e djaleris
te te vesh dhe nje her dua

Mos kerko ate qe pate
ajo qe iken ste vjen
iku djaleria vate
si Ali pashen e prene

DËRGOI: