TEKSTESHQIP

Mirsa
Pritja
Lyrics

Dije mir se ti me ke humbur
dhe e ke veshtir qe te
jesh i lumtur ashtu si dikur
kur s'mendoni tjeter vec per dashuri
qe na zbukuronte jeten

Kur te bjen ndermend per mua
dhe per puthjet ne mesnat
dije se me ke munguar
sepse pritja ish e gjat

Kur te bjen ndermend per mua
dhe per buzet qe ti dhash
gjeje shkakun se tani
nuk jemi bashk

Dije mir se kush osht fajtori
per at lamturmir qe ketu na
solli dhe nuk po na len
perseri te flasim sikur po na vret
heshtja jote nuk po e zgjasim

Kur te bjen ndermend per mua
dhe per puthjet ne mesnat
dije se me ke munguar
sepse pritja ish e gjat

Kur te bjen ndermend per mua
dhe per buzet qe ti dhash
gjeje shkakun pse tani
nuk jemi bashk...

DËRGOI: